26

sep 20

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met onze SAP Basis Cursus

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met onze SAP Basis Cursus

SAP is in Nederland het meest gebruikte ERP-systeem. Maar liefst 30,2% van de bedrijven met een ERP-systeem gebruiken SAP. Dus wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergoten? Zorg dan dat er een SAP-certificaat op je CV staat. In veel functies wordt er gebruikt gemaakt van SAP: van inkoper, HRM manager tot salesmanager en logistiek planner.

Volg een SAP Basis training: online of klassikaal

Op dinsdag 27 oktober 2020 vindt er een Online SAP Basis training plaats. Deze praktijkgerichte online training volg je veilig en eenvoudig vanuit huis of kantoor. In een ”Online” (Virtual Classroom) lesomgeving heb je direct contact met de trainer en medecursisten. De docent kan meekijken op jouw scherm om al je vragen te beantwoorden. De SAP docenten van SignOn zijn echte SAP specialisten en hebben jarenlange SAP praktijkervaring.

Op dinsdag 17 november 2020 vindt er een Utrecht een klassikale SAP Basis training plaats. (Uiteraard is deze trainingslocatie coronaproof ingericht).

Voor wie?

Voor beginners en beginnende SAP-gebruikers die efficiƫnter en sneller willen leren werken met SAP.

Wat leer je?

Je leert de structuur kennen van SAP en weet hoe je met transacties en sessies moet werken. Je leert favorieten aanmaken (heel handig!) en hoe je spool- en uitvoeropdrachten weergeeft. En je leert hoe je met inkoop- en verkooporders moet werken. Voor de volledige inhoud van de training zie: SAP Basis Training

Gratis toegang tot SAP-leeromgeving

Tijdens de cursus werk je in een volledig ingericht SAP-systeem. Na afloop van ontvang je een eigen SAP-inlogcode. Hiermee krijg je gratis toegang (3 weken) tot onze SAP-leeromgeving. Je kunt in deze leeromgeving uitgebreid oefenen en leren.

Wat zeggen deelnemers?

“De SAP Basis cursus is een aanrader, wanneer je niet of nauwelijks kennis van SAP hebt. Met een groep van 10 cursisten hebben we deze cursus gevolgd in Utrecht. Top locatie, uitgebreid lunchbuffet, trainer heeft veel kennis van SAP en deelt zijn kennis met enthousiasme en humor.”

“Bij mijn nieuwe werkgever wordt er gewerkt met SAP. Omdat ik geen enkele ervaring had met SAP heb ik mij voor deze cursus ingeschreven. Frank is zeer kundig en enthousiast, er wordt gewerkt met een oefenboek. Na de cursus nog drie weken oefenen om de vaardigheden goed onder de knie te krijgen. Top cursus, een aanrader!”

Bekijk hier meer reviews van deelnemers.

Duur van de training?

In slechts 1 dag heb jij de basis van SAP onder de knie. Doe jij ook mee? Meer weten of inschrijven: SAP Basis training. Wil je weten of deze training past bij jouw kennis en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel 020 – 820 83 62 of mail naar [email protected].