21

aug 13

Access-database bouwen? Vraag het SignOn!

Gebruikt u voor uw administratie nog steeds Word en Excel? Prima pakketten, maar niet bedoeld om de administratie van een bedrijf bij te houden. Bij veel ondernemers gaat om te beginnen veel tijd verloren in knippen en plakken van gegevens, maar erger: de kans dat er fouten ontstaan tijdens het muteren, is heel groot. De oplossing? Microsoft Access. SignOn helpt bij de overstap!

Met Access snel en efficiënt werken

Een onderneming kan de hele administratie in Microsoft Access bijhouden. Zelfs als een bedrijf met grote ERP-pakketten zoals SAP of Siebel werkt, kan Access een prima aanvulling zijn. Access stelt u namelijk in staat om volledig een maatwerk-database in te richten, eenvoudig gegevens te bewerken en snel rapportages te maken. Kortom: met Access kunt u snel en efficiënt werken.

Grote hoeveelheden gegevens opslaan en raadplegen

Microsoft Access is een krachtige, relationele database die het voor ondernemingen gemakkelijk maakt om grote hoeveelheden gegevens op te slaan en te raadplegen. Alle gegevens zijn onderling gekoppeld. Gegevens worden eenmalig ingevoerd, waarna ze overal in de database te gebruiken zijn. Meer personen kunnen tegelijkertijd gegevens invoeren of gegevens raadplegen uit dezelfde database, zonder dat de activiteiten van anderen worden onderbroken.

Direct beginnen !

Maar hoe begint u? Door SignOn te bellen. SignOn geeft trainingen voor beginners en gevorderden, maar we bouwen ook databases in Access, volledig op maat en zeer gebruikersvriendelijk. SignOn ondersteunt het gehele project: vanaf het definiëren van de informatiebehoefte in het bedrijf tot en met de technische ontwikkeling en de uiteindelijke implementatie.

Referenties

SignOn heeft al succesvol enkele databases ontworpen en gebouwd, bijvoorbeeld voor de stichting IRS en PON. Voor IRS heeft SignOn een database ontwikkeld om aardappelziekten en schimmels te registreren met alle bronnen en data voor oplossingen. Voor PON hebben de specialisten van SignOn een database gebouwd die word gebruikt om het interne opleidingsprogramma te budgetteren. In deze database worden de verwachtte kosten en de werkelijke kosten duidelijk inzichtelijk gemaakt.