09

dec 12

Al meer dan 165 positieve ervaringen van cursisten van SignOn ICT Trainingen!

Het complete trainingsaanbod van SignOn vindt u op Springest.nl, een volledig onafhankelijke vergelijkingssite voor cursussen en trainingen.
Onze cursisten vinden het duidelijk belangrijk dat toekomstige klanten en cursisten goed worden geïnformeerd over wat zij van onze cursussen of trainingen kunnen verwachten.

En dat kunnen wij alleen maar beamen en toejuichen! Tot op heden zijn er al meer dan 165 ervaringen gedeeld. Nieuwe klanten en cursisten hebben ons weten te vinden en hebben hun keuze grotendeels gebaseerd op de ervaringen die zij op Springest hebben gelezen. Voor iedere ervaring op Springest.nl doneert Springest €1,- naar Edukans. Hiermee steunen we een scholingsproject in Oeganda.

Beoordeling maatwerk cursus Excel 2010 basis

De maatwerk cursus Excel 2010 basis werd onlangs beoordeeld met een 10 !  Een mooie opsteker voor SignOn en onze docent Frank. Ook de nazorg na afloop van de training is erg goed ontvangen. SignOn scoort een gemiddeld cijfer van 8,6, gebaseerd op 165 ervaringen van 35 opleidingen, trainingen en cursussen. Uiteraard zijn wij bijzonder trots op dit resultaat !

Anoniem | Beoordeling: 10,0

“Frank is de meest enthousiaste, deskundige en motiverende trainer die ik ben tegengekomen. voorafgaand aan de cursus is er eerst een kennistest afgenomen (nulmeting) en bepaald wat de leerdoelen zijn en het gewenste eindresultaat. frank heeft dit omgebouwd tot een complete maatwerk training die in zijn geheel aansloot op de vraag en het gewenste eindresultaat opleverde. na de cursus kon ik nog vragen stellen via mail welke netjes door frank werden beantwoord. top, top”

Alle ervaringen op Springest

Leest u gerust alle ervaringen van cursisten, die al eerder een training hebben gevolgd bij SignOn op http://www.springest.nl/signon#ervaringen